Vezetéképítés a Zrínyi és a Gárdonyi utcában

Vezetéképítés a Zrínyi és a Gárdonyi utcában

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Vezetéképítés a Zrínyi és a Gárdonyi utcában

Az ivóvízellátás biztonsága a célja annak a rekonstrukciós fejlesztésnek, aminek előrehaladásáról folyamatos tájékoztatást ad a kivitelező. 2022.  április 7-től. a Zrínyi Miklós és a Gárdonyi Géza utcában provizor (ideiglenes) vezetékeket építenek ki  A munkálatok előreláthatólag körülbelül 1 hónapig fognak tartani. A rekonstrukció ideje alatt az ivóvízellátás folyamatos, de a kint lévő tűzcsapokban nem lesz víz.

Vezetéképítés a Zrínyi és a Gárdonyi utcában

 

A vezetékek kiépítésénél a kivitelező a legkisebb felfordulásra, a nagyon zavaró tényezők elkerülésére törekszik. Azonban – ha más mód nincs – szükség esetén a bejáró előtt telepíti az ideiglenes vezetéket úgy, hogy azon az áthajtást lehetővé teszi. Amennyiben a felszínen található cső fedetlenül található, úgy a lakos kérésére a kivitelező felszíni védelemmel ellátja azt (homok, deszka). A csövek rövid idejű áthajtással - személygépjárművel és teherautóval - is terhelhetőek.

A rekonstrukció ideje alatt az ivóvízellátás folyamatos.

 

Kérjük Önöket, hogy amennyiben a helyszínen kérdés, probléma merülne fel, szíveskedjenek a helyszínen a kivitelező csapattal egyeztetni. Ha az egyeztetés nem eredményes, akkor kérdését, panaszát, szíveskedjen a műszaki csoport munkatársaihoz e-mailben (muszak@szikszo.hu) eljuttatni. A gyors kapcsolatfelvétel érdekében írhat a honlapon található formanyomtatványon is.

 

A rekonstrukcióval kapcsolatos korábbi hírek:

Víziközmű fejlesztés aktuális információi

 

Március 1-től új utcákban folytatódik a víziközmű fejlesztés

 

Elindult a vízvezeték-hálózat cseréje a városban

 

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson