Húsvét örömére

Húsvét örömére + applikációs játék

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Húsvét örömére + applikációs játék

ÁPRILIS 1. HÉTFŐ 13 ÓRA INDUL ÉLESBEN HÚSVÉT ÖRÖMÉRE – élő, „sétálós” mobil-applikációs játék a SZIA-SZIKSZÓ applikáción. A kérdések, feladatok mentén séta a belvárosban, ahol az utolsó állomás a Közösségi Házban lesz. (persze otthon, fotelből is kitölthető, de kevesebb pont lehet a helyszíni információk nélkül)

Nemcsak a „játékosokat”, de azon szikszóiakat is várjuk oda, akik nem akarják egyedül tölteni a délutánt, s egy kis saját „finomsággal” csatlakoznak a „locsolkodó vendégeket” várókhoz. A játék és a vendégvárás április 1-én 14-18 óra között lesz.

A résztvevők megkapják az egyedi „húsvéti tojást”, a SZIA- SZIKSZÓ fa-díszek sorozat következő elemét és "egyedi képet" készíthetnek a „varásztükör” segítségével az utolsó állomásra érkező applikáció-kitöltők, a csatlakozó vendégfogadók, vagy akik népviseleti ruhában mondanak verset, locsolkodnak, illetve azok, kik bolondos jelmezt öltenek, vagy abban jönnek. miközben egy jó áprilisi elsejei ugratást, tréfa-ötletet mesélnek el. Játszunk, szórakozzunk, beszélgessünk együtt egy kicsit húsvét délután! A belvárosi applikációs túra vége a Közösségi Ház, ahol a SZIA-SZIKSZÓ csapata polgármester úrral együtt várja az érkezőket vidám-komoly beszélgetésre, vidám-komoly varázsfotóra, húsvéti "megpihenésre" Praktikus emlékeztető információk

Az APPLIKÁCIÓS JÁTÉK, mely a húsvéti hagyományok mellett Szikszó történetének érdekességeiről, s jövőfejlesztési terveiről is szól. Április elseje apropóján egy-két vidám, karikatúrista kérdéssel is számolhatunk. . A kvíz-felkészüléshez a város egy friss kiadványát is elérhetik itt SZikszó prospektus

Húsvét örömére

Praktikus emlékeztető információk a SZIA-SZIKSZÓ applikációhoz
1. Mindkét mobiltelefon (tablet) rendszerben (Android/IOS) elérhető Play Áruházban, s az App Store-ban is “Szia Szikszó” szóra keresve megjelenik, s ingyen letölthető, frissíthető.
2. Új felhasználóknál a letöltés, indítás után a felületen először regisztrálni kell, melyhez felhasználónév, email cím stb. mellé - a későbbi belépésekhez - egy saját jelszó megadása szükséges.
3. A rendszer aktiváló linket küld a megadott email címre, ahol egy kattintással az “élesítés” aktiválás megtehető. (Apple gépeknél a SAFARI böngésző nem mindig tudja, ilyenkor a Chrome Google böngészőjét kell használni, ha nincs, az is ingyen letölthető.)
4. Ez után a SZIA-SZIKSZÓ-ra majd mindig csak az e-mail cím és jelszó megadással kell belépni, vagy nem kell kilépni és akkor bármikor használható.
5. A “Húsvét örömére” játék április 1-jén 13.00-18.00 között érhető el, játszható élőben Szikszó belvárosában, szerezhetőek újabb tallérok.
6. Egy telefonról csak egyszer lehet kitölteni a játékot, de meg-meg lehet állni és folytatni az utolsó kérdésig, a sikeres kérdésekig kapott betűkből alkotott szó beírásáig, a véglegesítésig.
7. Akik már regisztráltak egyszer, belépés előtt csak frissíteniük kell az applikációt a Play Áruházban vagy Apple Store-ban beírva a “Szia Szikszó” szót, majd az applikáció logója mellett megjelenő frissítés, esetleg megnyitás gombra kattintva.

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson