Újra LED-izzók ingyen – az első fordulóban kimaradtak számára

Újra LED-izzók ingyen – az első fordulóban kimaradtak számára

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Újra LED-izzók ingyen – az első fordulóban kimaradtak számára

A CYEB Energiamegoldások Kft.-val az Önkormányzat által kötött együttműködési megállapodás alapján Szikszó lakossági LED-csere programjának keretén belül azok a háztartások, amelyek az első, tavaszi-nyári fordulóban nem vettek részt, most juthatnak ingyenesen LED izzókhoz. A  www.ledcsere.hu/ helyen minden igénylő háztartásnak regisztrálni kell! Szikszó város számára kijelölt jelentkezési időszak: 2023.12.01. – 2024.01.15. között lesz. A regisztrációhoz segítséget a SZIK-SZÓ újság októberi számában található lappal lehet kérni az Önkormányzattól. 

LED

A részvétel feltétele: 

a háztartás nem vett részt LED-csere programon korábban, az igényelt LED-ek az átvétel után a regisztrációban rögzített háztartásban kerüljenek használatba és minimum 2 évig használatban legyenek.

A regisztrációhoz szükséges feltételek:

személyi igazolvány, lakcímkártya, előző havi villanyszámla, e-mail cím és a jelenlegi helyiségenkénti égők foglalat típusa (E27/E14), az égők száma (db), fogyasztása (100/ 75/ 60/ 40 W), napi használata (4, 3, 2, 1 óra/ nap). Igényelhető LED izzók típusa: E 27 típusú (vastag) foglalathoz a régi 100, 75, 60 és 40W teljesítménynek, az E 14-s (vékonyabb) foglalathoz pedig a régi 60 és 40W teljesítménynek megfelelő LED-eket.

Igényelhető LED izzók mennyisége:

A LEDCSERE alkalmazás a rögzített adatok alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult, egyéves fogyasztás mennyiségéből. Egy átlagos háztartás körülbelül 15 LED izzóra jogosult. Háztartásonként a maximálisan kapható LED-ek száma: 50 darab.

Jelentkezés előtt érdemes tanulmányozni a részleteket a cég weboldalán.

További információk a regisztrációhoz:

Amennyiben az első LED-csere programban a regisztrációja sikertelen volt és nem jutott izzókhoz, ebben a turnusban újra regisztrálhat. A Microsoft Internet Explorer nem támogatott. Egy fogyasztási helyet egyszer lehet regisztrálni, a regisztráció villanyszámlához kötött. Egy e-mail címmel több fogyasztási helyet is lehet regisztrálni.

Nem feltétel, hogy a villanyszámlán szereplő cím és a lakcímkártyán szereplő cím megegyezzen. Napelemmel rendelkezők esetében a szaldó fogyasztás alapján kerül kiszámításra. Akkor igényelhetők a LED izzók, ha negatív a vételezés és visszatáplálás különbsége. Feltöltős mérőáram esetén két egymást követő feltöltést igazoló dokumentumokat szükséges feltölteni, és időszaknak adja meg a két igazolás dátumát, fogyasztásnak az első igazoláson szereplő mennyiséget kWh-ban. Meghibásodás esetén a LEDCSERE programban átvett LED égőket az átvételtől számítva két évig kicseréli a CYEB Energiamegoldások Kft. A regisztráció visszautasítását jelenti az, ha a Felhasználó a regisztrációt követően – a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségen – kapott linkre legkésőbb a linket tartalmazó e - mail megküldését követő 14 (tizennégy) napig nem kattint rá

A regisztráció során rögzített adatokat a CYEB Energiamegoldások Kft. jogosult ellenőrizni.

Amennyiben nem teljesíti az átvételi kötelezettségét 1000 Ft/ izzó kötbért kell kifizetnie a CYEB Energiamegoldások részére. Amennyiben nem teljesíti az izzók használatára vonatkozó kötelezettségét 8000 Ft/ izzó kötbért kell kifizetnie a CYEB Energiamegoldások részére. A használt, lecserélt hagyományos izzót nem kell leadnia, ezeket a legtöbb barkácsáruház átveszi.

A weboldalon történő regisztrációt követően az igénylő által megadott e-mailre kapott üzenetre linkjére kattintva kerül véglegesítésre a regisztráció. Továbbá erre az e-mailre küldi meg a CYEB Energiamegoldások Kft. az átvételi időpontokat és annak helyét.

Átadás ideje: 2024.04.01. – 2024.04.18.

Átvételhez szükséges iratok: személyi igazolvány és lakcímkártya. Amennyiben nem tudja személyesen átvenni, melyet az alábbi linkre kattintva lehet letölteni, kinyomtatni és kitölteni: https://www.ledcsere.hu/documents. Melyet szintén szükséges az átvételkor bemutatni. Átvételkor nyilatkozatot szükséges aláírni, melynek feldolgozása után e-mailben kiküldi a CYEB Energiamegoldások Kft. a számlát, mely nem eredményez díjfizetési kötelezettséget.

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson