SZIA-SZIKSZÓ MOBILAPPLIKÁCIÓ – Töltse le! – Frissítse! – Próbálja ki már ma …

SZIA-SZIKSZÓ MOBILAPPLIKÁCIÓ – Töltse le! – Frissítse! – Próbálja ki ma …

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

SZIA-SZIKSZÓ MOBILAPPLIKÁCIÓ – Töltse le! – Frissítse! – Próbálja ki ma …

Mind az androidos (Play Áruház), mind az iPhonos, IOS (App Store) készülékekről ingyen letölthető, illetve, ha már megvan frissíthető a SZIA-SZIKSZÓ mobilapplikáció kibővült verziója. Új szolgáltatásokkal gazdagodott, mint városi friss hírek és programok – közérdekű bejelentési lehetőség – versenyek, szavazások – interaktív képtár. A Húsvétról, a Majálisról már ismert „városfelfedező” játék legközelebb a Thököly-rejtélye címmel, november 3-án, a történelmi délutánon játszható. Itt 17 órakor a kitöltők között jutalomsorsolás. 

SZIA-SZIKSZÓ APP

SZIA-SZIKSZÓ APP - információk

Praktikus információk a SZIA-SZIKSZÓ applikációhoz

Mindkét mobiltelefon (tablet) rendszerben (Android/IOS) elérhető Play Áruházban, s az App Store-ban is “Szia Szikszó” szóra keresve megjelenik, s ingyen letölthető, frissíthető.

Új felhasználóknál a letöltés, indítás után a felületen először regisztrálni kell, melyhez felhasználónév, email cím stb. mellé - a későbbi belépésekhez - egy saját jelszó megadása szükséges.

A rendszer aktiváló linket küld a megadott email címre, ahol egy kattintással az “élesítés” aktiválás megtehető. (Apple gépeknél a SAFARI böngésző nem mindig tudja, ilyenkor a Chrome Google böngészőjét kell használni, ha nincs, az is ingyen letölthető.)

Ez után a SZIA-SZIKSZÓ-ra majd mindig csak az e-mail cím és jelszó megadással kell belépni, vagy nem kell kilépni és akkor bármikor használható.

A “Thököly rejtély” játék november 3-án 12.00-17.00 között érhető el. Fotelben és élőben, Szikszó belvárosában egyaránt játszható, persze az utóbbiak több helyszíni segítséget is kapnak, így több tallért is szerezhetnek.

Egy telefonról csak egyszer lehet kitölteni a játékot, de meg-meg lehet állni és folytatni az utolsó kérdésig, a sikeres kérdésekig kapott betűkből alkotott szó beírásáig, a véglegesítésig.

A helyesen kitöltők között ajándékokat sorsolunk november 3-án 17.00 órakor a Főtéren.

Akik már regisztráltak egyszer, belépés előtt csak frissíteniük kell az applikációt a Play Áruházban vagy Apple Store-ban beírva a “Szia Szikszó” szót, majd az applikáció logója mellett megjelenő frissítés, esetleg megnyitás gombra kattintva.

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson