Nyáresti Filmterasz!

Nyáresti Filmterasz!

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Nyáresti Filmterasz!

Magyar filmklasszikusok mozija, a kor szikszói fotói, zene, egy pohár ital és baráti társaság  A SZIA-SZIKSZÓ program keretében július 8-ától péntek esténként egy-egy klasszikus magyar filmet vetítünk a Városháza belső udvarán.

Macskafogó

Július 8-án a Macskafogóval indul a „Nyáresti Filmterasz”

A filmnézés örömét, hangulatát az önkormányzat „vendég-poharának” elfogyasztásával, korabeli szikszói fotókkal, ahhoz kapcsolódó élmények felidézésével, zenével tesszük teljessé. A Magyar Filmintézettel való együttműködés alapján többszáz – digitálisan felújított – filmből választhatunk majd. Az első alkalommal - a humort és nagy bölcsességeket is egyesítő - 1986-os, Ternovszky Béla rendezte Macskafogó filmet vetítjük, a program 19 órakor kezdődik. A nyolcvanas éveket időzzük fel. Aki szívesen megosztja az évtizedből származó szikszói fotóit, küldje a gecsei.aniko@szikszo.hu e-mail címre.

A következő filmeket majd az online szavazás és a közönség véleménye alapján választjuk ki. Bízunk benne, hogy „Nyáresti Filmterasz” nemcsak egy szabadtéri mozi, hanem a szikszóiak egy közösségi, baráti találkozási pontja, beszélgetős szórakozási helyszíne lesz, ahol a kísérő vendéglátásról is helyi vállalkozó gondoskodik. A belépéskor díjat nem szedünk, de ha valaki megkérdezi a jelszót, akkor ugye tudjuk a filmből már népszerűvé vált választ: „Egy aprócska kalapocska benne csacska macska mocska.”

 

 

Tervezi részvételét az eseményen?

Szavazni csak regisztrált felhasználóink tudnak. Lépj be fiókodba, vagy regisztrálj.

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson