SZIKSZÓ - MOST MONDJA EL MINDENKI - MIT GONDOL - MIT JAVASOL

MOST MONDJA EL MINDENKI ! - MIT GONDOL ? - MIT JAVASOL?

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

MOST MONDJA EL MINDENKI ! - MIT GONDOL ? - MIT JAVASOL?

mint imeretes ezekben a hónapokban születik Szikszó új városfejlesztési koncepciója, stratégiája és rendezési terve. Kérjük szeptember 20-ig a SZIK-SZÓ újságban fellelhető kérdőívvel papíron illetve online kérdőívként itt  kitöltve az, mondja el minden szikszói a véleményét a város helyzetéről, a formálódó tervekről!  Legyenek tanácsadói a város vezetésének, a város közösségének!. 

vélemény-nyílvánítás

Tisztelt Szikszóiak! Kedves Várostársaink!

Az elmúlt hónapokban elkezdődött városunk további fejlesztésének, ismertebbé tételének, jövőjének tervezése, annak érdekében, hogy még jobb legyen itt élni, elégedettebbek lehessünk lakóhelyünkkel, legyünk vonzóak mások számára is, s tovább javuljanak a vállalkozási, gazdasági lehetőségek is. Készül az új városfejlesztési koncepció és a 2021-2027-ig terjedő időszak stratégiája, konkrét fejlesztési programjai.

Kérjük, hogy kérdőívünk kitöltésével véleményezze elképzeléseinket, ossza meg véleményét, javaslatait velünk, segítse ezt a közös munkát! Természetesen a válasza, véleménye anonim marad, a kérdőív nem tudja rögzíteni számítógépes elérhetőségét, személyét!

Segítségüket köszönjük!

Sváb Antal polgármester - Dr. Piskóti István alpolgármester

https://www.survio.com/survey/d/szikszo-strategia 

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson