Március 16-án indul a LED-csereprogram regisztrációja

Fontos információk a LED-csereprogram március 16-án induló regisztrációjához

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Fontos információk a LED-csereprogram március 16-án induló regisztrációjához

A város lakossági LED-csere programjának keretén belül a háztartások ingyenes LED izzókhoz juthatnak. A https://www.ledcsere.hu/ helyen minden háztartásnak regisztrálni kell: 2023.03.16. – 2023.04.15. között. A regisztrációhoz szükséges: személyi igazolvány, lakcímkártya, előző havi villanyszámla, e-mail cím és a jelenlegi helyiségenkénti égők foglalat típusa (E27/E14), az égők száma (db), fogyasztása (100/ 75/ 60/ 40 W), napi használata (4, 3, 2, 1 óra/ nap). Olvassa el a részleteket! Átadás ideje: 2023.07.01. – 2023.07.22.

led

CYEB Energiamegoldások Kft.-val kötött együttműködési megállapodás alapján Szikszó város lakói LED izzókhoz juthatnak költségmentesen a Lakossági LED-csere program keretén belül.

A programban való részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a https://www.ledcsere.hu/ weboldalon keresztül végezhetnek el.

A regisztráció időtartama: 2023.03.16. – 2023.04.15. A weboldalon történő regisztrációt követően a megadott e-mailre kapott üzenetre kattintva kerül véglegesítésre a regisztráció. Továbbá ezen e-mailre küldi meg a CYEB Energiamegoldások Kft. az átvételi pontokat és az időpontokat.

A részvétel feltétele: az igényelt LED-ek átveszi, a regisztrációban rögzített háztartásban használatba kerüljenek és minimum 2 évig használatban legyenek.

Regisztrációhoz szükséges: személyi igazolvány, lakcímkártya, előző havi villanyszámla, e-mail cím

Igényelhető LED izzók típusa: E 27 típusú (vastag) foglalathoz a régi 100, 75, 60 és 40W teljesítménynek, az E 14-s (vékonyabb) foglalathoz pedig a régi 60 és 40W teljesítménynek megfelelő LED-eket.

Igényelhető LED izzók mennyisége: A LEDCSERE alkalmazás a rögzített adatok alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult, egyéves fogyasztás mennyiségéből. Egy átlagos háztartás körülbelül 15 db LED izzóra jogosult. Háztartásonként a maximálisan kapható LED-ek száma: 50 db.

Jelentkezéshez elvégzendő lépések:

https://ledcsere.hu/

1. lépés: Jobb felső „Jelentkezés” pontra kattintani.

2. lépés: Személyes adatokat kitölteni a „Szerződő adatai” pontban: név, e-mail cím, mobilszám. Majd a „Tovább” gombra kattintani.

3. lépés: „Fényforrások” pontban, „Cserére kiválasztott fényforrások” adatait kitölteni. Helyiségek („Első szoba (Nappali)”, „Konyha”, „Második szoba (hálószoba)”, „Harmadik szoba”, „Fürdőszoba”, „Egyéb (előszoba, kamra, stb.)”) szerint megadni a foglalat típusát (E27/E14), az égők számát (db), fogyasztása (100/ 75/ 60/ 40 W), napi használatát (4, 3, 2, 1 óra/ nap). Majd a „Tovább” gombra kattintani.

4. lépés: „Dokumentumok feltöltése” jól olvasható formában. A személyi igazolvány és lakcímkártya mindkét oldalát és a villanyszámla első 4 oldalát feltölteni. Amennyiben rendelkezik a villanyszámla szolgáltató által megküldött PDF formátumával, az használandó. Majd a „Tovább” gombra kattintani. (Azon személy okiratait szükséges feltölteni, akinek a villanyszámla a nevén van.)

5. lépés: „Szerződés adatai” pontban megadni az anyja nevét, születési helyet, születési időt, az elszámolási időszakot, időszaki fogyasztását összesen (kWh), lakcímének irányítószámát, helységet, címét, és felhasználási hely irányítószámát, helységet, címét. Majd a „Tovább” gombra kattintani.

6. lépés: a „Regisztráció véglegesítése” pontban az adatokat ellenőrizni és kipipálni a „Tudomásul veszem a fentieket és az ESZF-ben rögzítetteket.” mondat előtti jelölőnégyzetet.

7. lépés: lentebb görgetve/ lapozva „Nyilatkozat” elolvasását követően „A nyilatkozatot elfogadom” mondat előtti jelölőnégyzetet kipipálni.

8. lépés: „Szervezet/ Átvevőhely” pontban megadni a „Szervezeti kódot”.

9. lépés: a „Regisztráció véglegesítése” gombra kattintani.

10. lépés: a megadott e-mail címre kapott üzenetben megerősíteni a regisztrációt.

Az Egyedi Szerződési Feltételeket az alábbi linken találja:

https://www.ledcsere.hu/documents

További információk:

A Microsoft Internet Explorer nem támogatott.

Egy fogyasztási helyet egyszer lehet regisztrálni, a regisztráció villanyszámlához kötött.

Egy e-mail címmel több fogyasztási helyet is lehet regisztrálni.

Nem feltétel, hogy a villanyszámlán szereplő cím és a lakcímkártyán szereplő cím megegyezzen.

Napelemmel rendelkezők esetében a szaldó fogyasztás alapján kerül kiszámításra. Akkor igényelhetők a LED izzók, ha negatív a vételezés és visszatáplálás különbsége.

Feltöltős mérőáram esetén két egymást követő feltöltést igazoló dokumentumokat szükséges feltölteni, és időszaknak adja meg a két igazolás dátumát, fogyasztásnak az első igazoláson szereplő mennyiséget kWh-ban.

Meghibásodás esetén a LEDCSERE programban átvett LED égőket az átvételtől számítva két évig kicseréli a CYEB Energiamegoldások Kft.

A regisztráció visszautasítását jelenti az, ha a Felhasználó a regisztrációt követően – a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségen – kapott linkre legkésőbb a linket tartalmazó e - mail megküldését követő 14 (tizennégy) napig nem kattint rá

A regisztráció során rögzített adatokat a CYEB Energiamegoldások Kft. jogosult ellenőrizni.

Amennyiben nem teljesíti az átvételi kötelezettségét 1000 Ft/ izzó kötbért kell kifizetnie a CYEB Energiamegoldások részére.

Amennyiben nem teljesíti az izzók használatára vonatkozó kötelezettségét 8000 Ft/ izzó kötbért kell kifizetnie a CYEB Energiamegoldások részére.

A használt, lecserélt hagyományos izzót nem kell leadnia, ezeket a legtöbb barkácsáruház átveszi.

Átadás ideje: 2023.07.01. – 2023.07.22.

Átvételhez szükséges iratok: személyi igazolvány és lakcímkártya

Amennyiben nem tudja személyesen átvenni, melyet az alábbi linkre kattintva lehet letölteni, kinyomtatni és kitölteni: https://www.ledcsere.hu/documents. Melyet szintén szükséges az átvételkor bemutatni.

Átvételkor nyilatkozatot szükséges aláírni, melynek feldolgozása után e-mailben kiküldi a CYEB Energiamegoldások Kft. a számlát, mely nem eredményez díjfizetési kötelezettséget.

Archív tartalmak

Banner 1 Interreg YOUTH4N Banner 3

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson