„KREATÍV-SZIKSZÓ” - ALKOTÓI ÉS ÖTLETPÁLYÁZATOK

„KREATÍV-SZIKSZÓ” - ALKOTÓI ÉS ÖTLETPÁLYÁZATOK

Széchényi Terv Plusz
Széchenyi - Befektetés a jövőbe

„KREATÍV-SZIKSZÓ” - ALKOTÓI ÉS ÖTLETPÁLYÁZATOK

Kreatív Szikszó

„Szikszó-kabala” - város hivatalos „kabala-figurájának” megtervezése, adott esetben elkészítése, névadása,

„Szikszó-játék” - a városról szóló, szellemi és/vagy ügyességi „társas játék” ötlet-tervének leírása, elkészítése

„Szikszó-érték” – a város megőrzendő értékeinek, hagyományainak megtalálása, leírása, avagy új, hagyománnyá, értékké fejleszthető ötlet megfogalmazása, részletes leírása

„Szikszó-film” – bármely műfajban minimum 1- maximum 10 perces rövidfilm-készítése Szikszóról, szikszóiakról

„Szikszó-sztori” – irodalmi alkotás készítése a városról, a szikszói emberekről, valós vagy kitalált történet, bármely, szépirodalmi, prózai vagy verses műfajban.

A - Szikszó város marketingprogramja keretében meghirdetett - pályázatok célja a város múltjának, jelenének, szellemiségének – a meglévő értékek gyűjtésével, új értékek, alkotások teremtésével történő bemutatása, s mindezen alkotások „hasznosításával” a városidentitást, a városszeretetet erősítve, Szikszó, a szikszóiak ismertségének és elismertségének a növelése.

Az „Alkotói és ötletpályázat” kapcsolódik a SZIA-SZIKSZÓ város- és közösségépítő programhoz, versenyhez is, ösztönzi és elismeri a SZIA-közösségek, s tagjainak aktív részvételét. A pályázatot az Oktatási, Kulturális, Sport és Szociális Bizottság támogatja.

Pályázati határidő egységesen: 2022. szeptember 20. 

A pályázati első díj kategóriánként 100.000.-Ft. A beérkező pályázatokat szakmai zsűri értékeli, dönt a díjak, és további elismerések odaítéléséről.

További jelentkezési, technikai, jogi feltételek, információk elérhetőek a www.szikszo.hu honlapon és a Fb. Szikszo.varoshaza oldalon. Közvetlen érdeklődés, kérdések: Dr. Piskóti István alpolgármester, piskoti.istvan@szikszo.hu; Gecsei Anikó, városmarketing-menedzser gecsei.aniko@szikszo.hu;

 

Aktuális híreink

Nyertes pályázatok

Széchenyi - Befektetés a jövőbe

Elérhetőségek

Cím: 3800, Szikszó Kálvin tér 1.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson